recent verkochte eenden

Witte rijeend uit 1987(VERKOCHT)

wit SL 20 YXDeze leuke witte eend heeft vanaf 2001 tot 2014 bij een klant van ons op zolder gestaan. Waarna wij het toch echt eens tijd vonden om de auto weer nieuw leven in te blazen. Toen ruim een jaar rond gereden en daarna ingeruild voor een Visa. Vanaf 2015 heeft de eend dienst gedaan als trouw vervoermiddel in het woon/werkverkeer.
Als hoogtepunt van haar bestaan is ze met een compleet gezin op vakantie geweest naar de wereldmeeting in kroatiĆ«. De eigenaresse heeft helaas toch afscheid van de auto moeten nemen en nu is ze weer bij ons. 
In de afgelopen jaren zijn kosten nog moeite gespaard om de auto technisch goed te onderhouden. Zo is er vorig jaar nog flink laswerk uitgevoerd aan de voetenbak, bodemplaat links en dorpel links. En zijn er 4 nieuwe banden gemonteerd, zo ook niet te vergeten motorisch onderhoud.
Uiterlijk in een frisse maar zeker niet onberispelijke staat. De stoelhoezen en matten zijn zelf gemaakt, lekker praktisch en ook wel vrolijk, dit is eventueel natuurlijk wel aan te passen. 
Ze wordt afgeleverd met een nieuwe apk voor 2 jaar, grote beurt en 2 maanden garantie. 
Zoek jij een betrouwbare eend voor nieuwe avonturen, dan zou dit wel eens het perfecte maatje kunnen zijn.
VERKOCHT
wit SL 20 YX 3

wit SL 20 YX 2