Lekkere gele uit 1984(GERERSERVEERD)

geel KZ 48 NB 1Deze heerlijk rijdende 2cv uit 1984 is al lang in onze klantenkring.
Origineel geleverd in Nederland als witte, maar later voorzien van dit leuke gele kleurtje.
De vorige eigenaresse heeft haar 13 jaar gereden, maar door verhuizing naar een apartement is het niet mogelijk de 2cv mee te nemen. 
In 2014 voorzien van een gegalvaniseerd chassis, waardoor de 2cv beschikt over een goede basis om lang mee vooruit te kunnen. 
Zowel binnen als buitenkant zijn netjes, maar niet smetteloos. Bekleding is goed, geen scheuren, niet doorgezakt.
Technisch prima in orde, we kennen de auto niet anders dan betrouwbaar en dat heeft ze zeker het laatste jaren ook weer bewezen, want de zoon van de eigenaresse gebruikte haar voor woon/werkverkeer en reed er zo'n 10.000 km mee. 
Voorzien van electronische ontsteking, goede maxxis all-season banden voor, goed dak en een voorrem revisie.
Wordt geleverd incl nieuwe apk, grote beurt en 2 maanden garantie. 
GERESERVEERD
geel KZ 48 NB 3

 

 

 

 

geel KZ 48 NB 2

Mooie rode uit 1990(laatste bouwjaar)

rood NR 01 VB 1Eigenlijk heel bijzonder een eend die op 31-01-1990 nog geleverd werd in Duitsland.
Daar is de aut0 direct zeer goed anti-roest behandeld, dat is dan ook de reden dat deze auto in zo'n goede staat behouden is gebleven.
Na 8 jaar is ze naar Nederland toegekomen en vanaf toen door dezelfde familie bereden en onderhouden.
De auto is volledig gedocumenteerd met pakken rekeningen, er zijn nooit kosten of moeite gespaard om de auto in zeer goede staat te onderhouden. 
Bij elkaar is er nu aantoonbaar 151.000 km mee gereden. 
Wegens verhuizing en verandering van werk is ze nu aan ons verkocht. 
Doordat de dorpels ooit gevangen en gespoten zijn is er iets kleur afwijking, eventueel is het mogelijk dit in de juiste kleur opnieuw te spuiten.
APK t/m feb 2022 + grote beurt + 2 maanden garantie
Prijs €8950,-
met spuitwerk € 9950,-

 

 

 

 

 

rood NR 01 VB 2

Groene Sauss ente (GERESERVEERD)

groen 09 FZ FN 1In 1987 kwam deze knalgroene sauss ente in Duitsland op de markt als speciaal actie model. Vanaf dat moment waren de motortjes namelijk aangepast om op loodvrije benzine te rijden. 
In 2001 is ze met slechts 14.000 km in Nederland, waarna ze vanaf 2006 in onze klantenkring heeft rondgereden. Op dit moment is de totale afstand die ze heeft afgelegd nog maar 119.000 km. Wel is ze inmiddels voorzien van een gegalvaniseerd chassis en zijn er rondom nieuwe schermen opgezet en natuurlijk is ook het nodige laswerk gedaan.
De auto is altijd technisch zeer goed onderhouden, oa voorzien electronische ontsteking en super bobine. In de afgelopen jaren is er veel gebeurd, nieuwe bekleding, 3-punts gordels achterin, accu, remrevisie.
Nu wegens wijziging van werk en parkeervergunning weer te koop. 
Voor het mooi zouden we nu eigenlijk wat aan het voorraampaneel moeten gaan doen, maar dat kan ook nog even blijven zitten. 
APK loopt tot mei 2022 + grote beurt + 2 maanden garantie.
GERESERVEERD

groen 09 FZ FN 3

 

 

 

groen 09 FZ FN 2

Visa 2 cilinder 1987

visa rood 3Oh oh oh wat leuk eindelijk weer een visa 2 cilinder. Geen saaie grijze leader uitvoering, maar een sprankelende rode.
Nu net iets meer dan 100.000 op de teller.
Net voorzien van nieuwe koppeling en een beurtje, dat was dan ook alles wat we eraan moesten doen. Ze is kei hard en netjes, zowel van binnen als buiten.
De nog erg mooie rode lak maakt dat je direct zin krijgt om een rondje te rijden. Heb je dat gedaan dan ben je verkocht, want dan voel je pas weer hoe lekker een visa rijdt. 
Interieur is netjes, bekleding is niet kapot.
Ze is inmiddels ook voorzien van trekhaak en een heel leuk bijpassend imperial, kan er natuurlijk ook heel eenvoudig af.
Doordat de visa's nog steeds onder gewaardeerd zijn(wel sterk in opkomst) mag je haar meenemen voor 3250 euro incl nieuwe apk en garantie. 

visa rood 5

 

 

 

 

 

visa rood 4

 

 

 

 

 

Voordelig geprijsde eenden

diverse eendenWe hebben regelmatig een eend staan in de voordelige prijsklasse waar je toch veel plezier van kunt hebben. Deze wordt dan afgeleverd met APK (meestal nieuwe APK, grote beurt en garantie) 

Prijzen tussen 4500 en 5500 euro
Wil je weten wat we hebben staan? bel ons even!

Meer artikelen...

  1. Donoreenden