Geel hobby project met hydraulische vering

geel PT 13 NH 1Deze zeer bijzondere eend is gebruikt als test voertuig waarbij van belang was onafhankelijk bedienbare hydraulische vering te hebben.
De hydrauliek is op dit moment niet aan gesloten, maar alle veercilinders, leidingen en dergelijke zitten er wel onder. Wat mist is een drukpomp en de aansturing hiervan.
Er zitten dus geen originele veerpotten onder en we hebben het geheel nu tijdelijk vast gezet zodat de wagen op hoogte blijft staan.
Chassis en carrosserie zijn in heel redelijke staat, geen direct laswerk te voorzien. Tot april 2020 was de auto ook gewoon gekeurd, je mag er dus legaal mee de weg op. Technisch verder in orde, alles werkt in principe naar behoren.
Ook voorzien van professionele rolkooi en kuipstoelen. Dit alleen als is een hoop werk geweest.
We hopen al een jaar toe te komen aan dit project en de hydrauliek weer op gang te brengen, maar we komen er niet aan toe. Daarom verkopen we deze auto nu.
Heb je een beetje verstand van hydrauliek en vind je het leuk om deze LHM geveerde auto weer op de weg te krijgen dan is dit je kans.
Er zit voor een vermogen aan materiaal in.
Voor de duidelijkheid we gaan de auto niet aan je leveren met gerepareerde hydrauliek, we gaan de auto niet APK keuren(daarvoor moet eerst de vering werken, zal verder geen problemen opleveren)
Wel kunnen we behulpzaam zijn bij het transport.
Vraagprijs: 3750 euro

geel PT 13 NH 4
geel PT 13 NH 3

Rode Belg

rood belg 1Deze leuke rode Belgische 2cv is een aantal jaren geleden vanuit Nederland naar België geëxporteerd en kan dus zowel op Belgisch als Nederlands kenteken geleverd worden. 
De auto werd door de vorige eigenaar eigenlijk alleen maar voor club ritjes gebruikt. 
We hebben de auto nagekeken en er is geen direct laswerk en andere narigheid te verwachten. Technisch netjes in orde en voorzien van goed chassis.
Uitgevoerd in de luxe club uitvoering.
Lakwerk is bijna volledig origineel en ziet er nog heel netjes uit. Kleur komt op de foto niet goed over, ze is echt mooi rouge vallelunga
Wordt geleverd met nieuwe Nederlandse keuring, groot onderhoud en 2 maanden garantie. 
Voor de fijne prijs van €7250,-
rood belg 3
rood belg 2

Heerlijk rijdende Castellette

Catsellette PH 75 KZ 1Tjonge wat is het toch een feest om met deze Castellette te rijden. Het is zeker niet de meest luxe uitgevoerde, maar prima, zeer betrouwbaar, motortje, goede versnellingsbak en een super weg gedrag. We hebben er zelf nu ongeveer 1,5 jaar mee gereden en wegens het afronden van de Castellette MK2 is deze nu te koop. 
Gebouwd in 2014 op een nieuw chassis en nog niks geleden. De donorauto komt uit 1986. Voorzien van eenvoudig kapje, 4 persoons op kenteken, electronische ontsteking, RVS uitlaat, goede banden en het originele 2cv dashboard. 
Kortom instappen en heerlijk rijden met je haren in de wind. 
Taxatiewaarde: 12.500 euro
APK t/m nov 2022, grote beurt en 2 maanden garantie
€ 10.950
p.s. mag evt hier deze winter in stalling blijven staan.

castellette PH 75 NK 3
castellette PH 75 NK 2

Mooie rode uit 1990(laatste bouwjaar) VERKOCHT

rood PP 01 SB 1Eigenlijk heel bijzonder een eend die op 31-01-1990 nog geleverd werd in Duitsland.
Daar is de auto direct zeer goed anti-roest behandeld, dat is dan ook de reden dat deze auto in zo'n goede staat behouden is gebleven.
Na 8 jaar is ze naar Nederland toegekomen en vanaf toen door dezelfde familie bereden en onderhouden.
De auto is volledig gedocumenteerd met pakken rekeningen, er zijn nooit kosten of moeite gespaard om de auto in zeer goede staat te onderhouden. 
Bij elkaar is er nu aantoonbaar 151.000 km mee gereden. 
Wegens verhuizing en verandering van werk is ze nu aan ons verkocht. 
Doordat de dorpels ooit gevangen en gespoten zijn is er iets kleur afwijking, eventueel is het mogelijk dit in de juiste kleur opnieuw te spuiten.
APK t/m feb 2022 + grote beurt + 2 maanden garantie
VERKOCHT

  

 

rood PP 01 SB 2

 

 

 

 

 

Voordelig geprijsde eenden

diverse eendenWe hebben regelmatig een eend staan in de voordelige prijsklasse waar je toch veel plezier van kunt hebben. Deze wordt dan afgeleverd met APK (meestal nieuwe APK, grote beurt en garantie) 

Prijzen tussen 4500 en 5500 euro
Wil je weten wat we hebben staan? bel ons even!

Meer artikelen...

  1. Donoreenden