Groene Volgietta Mille Milgia uit 1982

groen HS 60 ZZ 1Deze schitterende Volgietta Mille Milgia is gebouwd vanuit een origineel Nederlands kenteken uit 1982. Nog een jaartje wachten dan is deze ook helemaal belastingvrij. 
De ombouw is van 2007 en was daarmee een van de aller eerste Mille Miglia's die gebouwd is. Daarna is de auto in fases rustig opgebouwd en is er alles aan gedaan om een 'Engelse' uitstraling aan de wagen te geven. Ondanks dat deze al heel wat jaar geleden gebouwd is, is dat niet te zien aan de auto en is er maar weinig mee gereden. 
Het uiterlijk is niet perfect maar dat geeft juist de goede look van een echte klassieker. 
We kunnen veel over de auto vertellen om deze aan te prijzen, maar eigenlijk moet je hem gewoon komen bekijken en rijden.
Gezien de leeftijd van de eigenaar staat de auto nu bij ons te koop. Wij verkopen deze auto aan naam van de eigenaar, hierdoor is inruil niet mogelijk.
APK loopt tot juni 2022
Vraagprijs: €9999,50 

groen HS 60 ZZ 3

 

 

 

 

 

 

groen HS 60 ZZ 2

 

Gerestaureerde beige uit 1973 (VERKOCHT)

beige ac084 1Origineel in België geleverde eend.
De wagen is geheel opnieuw opgebouwd, dat betekend al het laswerk aan de carrosserie, daarna volledig gespoten in de originele kleur AC084 ivoire boreley evenals het plaatwerk. Het chassis was in 1990 al eens vervangen maar sinsdien was er eigenlijk nauwelijks met de auto gereden en is nog in perfecte staat. 
We hebben de auto voorzien van 602cc motor met nieuwe zuigers en cillinders enz. En natuurlijk daarbij ook gelijk schijfremmen ingebouwd. Kortom een oltimer waar je lekker in het dagelijks verkeer kan meekomen, maar nog wel leuk detail is het gasplankje ipv het hangende gaspedaal. 
We hebben haar niet dood gerestaureerd maar geprobeerd het echte eenden gevoel in de wagen te behouden, zoals ze origineel bedoeld was. Zo hebben we gebruikt gemaakt van de originele bekleding op de banken en het zeldzame blauwe dashboard met bijpassend blauw stuur. Mede hierdoor is de auto ook nog betaalbaar gebleven, uiteraard hebben we technisch geen concessies gedaan. 
Kan geleverd worden op Nederlands of Belgisch kenteken geleverd worden. 
Wordt natuurlijk afgeleverd met nieuwe APK, grote beurt en garantie. 
VERKOCHT

beige ac084 3

 

 

 

beige ac084 2

 

 

 

Geel hobby project met hydraulische vering

geel PT 13 NH 1Deze zeer bijzondere eend is gebruikt als test voertuig waarbij van belang was onafhankelijk bedienbare hydraulische vering te hebben.
De hydrauliek is op dit moment niet aan gesloten, maar alle veercilinders, leidingen en dergelijke zitten er wel onder. Wat mist is een drukpomp en de aansturing hiervan.
Er zitten dus geen originele veerpotten onder en we hebben het geheel nu tijdelijk vast gezet zodat de wagen op hoogte blijft staan.
Chassis en carrosserie zijn in heel redelijke staat, geen direct laswerk te voorzien. Tot april 2020 was de auto ook gewoon gekeurd, je mag er dus legaal mee de weg op. Technisch verder in orde, alles werkt in principe naar behoren.
Ook voorzien van professionele rolkooi en kuipstoelen. Dit alleen als is een hoop werk geweest.
We hopen al een jaar toe te komen aan dit project en de hydrauliek weer op gang te brengen, maar we komen er niet aan toe. Daarom verkopen we deze auto nu.
Heb je een beetje verstand van hydrauliek en vind je het leuk om deze LHM geveerde auto weer op de weg te krijgen dan is dit je kans.
Er zit voor een vermogen aan materiaal in.
Voor de duidelijkheid we gaan de auto niet aan je leveren met gerepareerde hydrauliek, we gaan de auto niet APK keuren(daarvoor moet eerst de vering werken, zal verder geen problemen opleveren)
Wel kunnen we behulpzaam zijn bij het transport.
Vraagprijs: 3750 euro

geel PT 13 NH 4
geel PT 13 NH 3

Heerlijk rijdende Castellette 

Catsellette PH 75 KZ 1Tjonge wat is het toch een feest om met deze Castellette te rijden. Het is zeker niet de meest luxe uitgevoerde, maar prima, zeer betrouwbaar, motortje, goede versnellingsbak en een super weg gedrag. We hebben er zelf nu ongeveer 1,5 jaar mee gereden en wegens het afronden van de Castellette MK2 is deze nu te koop. 
Gebouwd in 2014 op een nieuw chassis en nog niks geleden. De donorauto komt uit 1986. Voorzien van eenvoudig kapje, 4 persoons op kenteken, electronische ontsteking, RVS uitlaat, goede banden en het originele 2cv dashboard. 
Kortom instappen en heerlijk rijden met je haren in de wind. 
Taxatiewaarde: 12.500 euro
APK t/m nov 2022, grote beurt en 2 maanden garantie
Vraagprijs: €10.950 

castellette PH 75 NK 3
castellette PH 75 NK 2

diverse eendenVoordelig geprijsde eenden

We hebben regelmatig een eend staan in de voordelige prijsklasse waar je toch veel plezier van kunt hebben. Deze wordt dan afgeleverd met APK (meestal nieuwe APK, grote beurt en garantie) 
Prijzen tussen 4500 en 6500 euro
Wil je weten wat we hebben staan? bel ons even!

Het mooie weer komt er weer aan en veel mensen zijn opzoek naar een leuke 2cv. Helaas hebben we op dit moment geen aanbod in prijsklasse. 
Zodra er weer iets binnen komt zullen we dat op de website melden.

Meer artikelen...

  1. Donoreenden