Blue Tropique

KN 92 PY 1Blue tropique dat is toch eigenlijk de kleur der kleuren. Als je een kleur die naam durft te geven heb je ongetwijfeld een zomers vakantie gevoel in je hoofd gehad. 
En dat krijg je van deze eend ook. We geven toe, ze is niet smetteloos maar wel nette staat en vooral fijn rijdend. 
Vanaf 1996 tot 2006 heeft ze rustig een een schuurtje staan te wachten op een nieuwe eigenaar. Die heeft haar tot 2014 bereden en onderhouden, totdat er laswerk aan zat te komen. En ook hij heeft haar daarna weer in een schuurtje laten staan. WIj hebben haar nu voorzien van nieuwe bodemplaten en voetenbak en technisch weer goed in orde gemaakt. 
Nu staat deze dame te trappelen om weer de wijde wereld in te gaan. Neem jij haar mee voor gezellige zondagse ritjes of een vakantie naar Zuid-Frankrijk? of gewoon voor dagelijks gebruik?
Voor 6150 euro is ze van jou en geven we haar nog een nieuwe apk, grote beurt en 2 maanden garantie mee. 
KN 92 PY 3

 

 

 

KN 92 PY 2

Prachtige Dolly uit 1987

dolly SL 90 GJZelf vinden we dit toch wel de sjiekste combinatie waarin Citroën ooit de 2cv in heeft uitgebracht. 
Dit is echt zo'n auto waar je alleen maar blij van wordt als je hem ziet. 
De 2cv is geheel gerestaureerd, nieuw gegalvaniseerd chassis, gereviseerde motor en versnellingsbak. Koppeling, remleidingen, bekleding, dak enz alles is nieuw. 
Voorzien van 4 nieuwe originele Michelin banden. Er is tijdens de restauratie dus totaal niet bezuinigd. 
De carrosserie is in België gespoten in een carrossie school als examen werkstuk. 
Kan op Nederlands of Belgisch kenteken geleverd worden.
Wordt afgeleverd met nieuwe APK, grote beurt en 2 maanden garantie. 
Prijs: €14.950,- 

dolly SL 90 GJ 3

 

 

 

 

 

dolly SL 90 GL 2

 

 

 

 

 

Visa 2 cilinder 1987

visa rood 3Oh oh oh wat leuk eindelijk weer een visa 2 cilinder. Geen saaie grijze leader uitvoering, maar een sprankelende rode.
Nu net iets meer dan 100.000 op de teller.
Net voorzien van nieuwe koppeling en een beurtje, dat was dan ook alles wat we eraan moesten doen. Ze is kei hard en netjes, zowel van binnen als buiten.
De nog erg mooie rode lak maakt dat je direct zin krijgt om een rondje te rijden. Heb je dat gedaan dan ben je verkocht, want dan voel je pas weer hoe lekker een visa rijdt. 
Interieur is netjes, bekleding is niet kapot.
Ze is inmiddels ook voorzien van trekhaak en een heel leuk bijpassend imperial, kan er natuurlijk ook heel eenvoudig af.
Doordat de visa's nog steeds onder gewaardeerd zijn(wel sterk in opkomst) mag je haar meenemen voor 3250 euro incl nieuwe apk en garantie. 

visa rood 5

 

 

 

 

 

visa rood 4

 

 

 

 

 

Rode ami6 Berline 1964 met schuifdak 

IMG 20160215 133934Kan je je indenken dat we in dubio staan of we deze origineel Nederlandse Ami 6 wel willen verkopen? Verkopen of toch zelf maar weer in gaan rijden?
Eigenlijk is dit toch de ultieme wagen om heerlijk mee te toeren en dat hebben we dan ook al meerdere dagen gedaan. Want kiezen tussen de DS of deze Ami wordt toch in het voordeel van de Ami beslecht.
Veert als geen ander, het motortje knort heerlijk  in het vooronder en je kan toch goed meekomen met het huidige verkeer.
De auto is origineel in Nederland geleverd en meteen afgeleverd met en nog steeds goed functionerend en waterdicht schuifdak. We denken dat dit misschien wel de enige is in Nederland die daar nog van over is.We hebben ons zelfs laten vertellen dat dit de oudste nog rijdende  Nederlandse is.
Het interieur is geheel origineel met enige slijtagesporen op de bestuurdersplaats maar het zou zonde zijn om dit te vervangen. Je waant je 50 jaar terug in de tijd.
De auto is jammer genoeg (of is dat het behoud geweest) 22 jaar geleden een keer in de originele kleur overgeschilderd/gerold. Netjes gedaan maar van dichtbij wel zichtbaar. Ja, dat deed je in de jaren 90 op die manier.

Kortom een unieke zeer bijzondere auto waarvan we graag hebben dat deze in Nederland blijft.
Wordt geleverd  met APK, grote beurt en gegarandeerd rijplezier.
De prijs : De echte liefhebber belt ons , overtuigd ons dat wij de Ami 
moeten verkopen. IMG 20160215 133956

acadiane BR 76 PSRode acadiane uit 1986 VERKOCHT

Je ziet ze niet veel meer in het wild.
Deze acadiane is altijd goed verzorgd, staat nog grotendeels in de originele lak en is weinig gebruikt voor het echte sjouwwerk.
Vanaf 1999 slechts 15.000 kilometer gereden.  Geschorst in een schuurtje gestaan van 2000 tot 2015 Daarna door ons weer wakker geschud en  4,5 jaar in onze eigen vaste klantenkring een trouwe metgezel gebleken. Wegens aanschaf vol electrisch rijden moest de aca plaats maken voor modern Japans.
Prima chassis, uiterlijk hier en daar wat bij gewerkt. Gewoon een leuke nette Aca. 
In de kleur rouge pompiers, de echte franse brandweer kleur, is deze acadiane een blikvanger. 
Wat vragen we voor dit leuks? 4750 euro.
Natuurlijk met  APK tot febr 2021, grote beurt en 2 maanden garantie.
VERKOCHT