gerestaureerde beige uit 1973

beige ac084 1Origineel in België geleverde eend.
De wagen is geheel opnieuw opgebouwd, dat betekend al het laswerk aan de carrosserie, daarna volledig gespoten in de originele kleur AC084 ivoire boreley evenals het plaatwerk. Het chassis was in 1990 al eens vervangen maar sinsdien was er eigenlijk nauwelijks met de auto gereden en is nog in perfecte staat. 
We hebben de auto voorzien van 602cc motor met nieuwe zuigers en cillinders enz. En natuurlijk daarbij ook gelijk schijfremmen ingebouwd. Kortom een oltimer waar je lekker in het dagelijks verkeer kan meekomen, maar nog wel leuk detail is het gasplankje ipv het hangende gaspedaal. 
We hebben haar niet dood gerestaureerd maar geprobeerd het echte eenden gevoel in de wagen te behouden, zoals ze origineel bedoeld was. Zo hebben we gebruikt gemaakt van de originele bekleding op de banken en het zeldzame blauwe dashboard met bijpassend blauw stuur. Mede hierdoor is de auto ook nog betaalbaar gebleven, uiteraard hebben we technisch geen concessies gedaan. 
Kan geleverd worden op Nederlands of Belgisch kenteken geleverd worden. 
Wordt natuurlijk afgeleverd met nieuwe APK, grote beurt en garantie. 
Prijs: € 14.950

beige ac084 3

 

 

 

beige ac084 2

 

 

 

Blue lagune uit 1983 Verkocht

blauw JP 98 SP 1Origineel Nederlandse geleverde 2cv die door de vorige eigenaresse 20 jaar lang in bezit is geweest. 
Ze heeft er niet veel kilometers mee gereden want in die 20 jaar zijn er slechts 46.000 km bijgekomen, dus iets meer dan 2000 km per jaar. 
Gezien het gehele tellerrapport lijkt het dan ook aannemelijk dat de totale kilometerstand nu 160.000 km is. 
De auto heeft een redelijk net uiterlijk, maar je kan wel zien dat op sommige plaatsen het lakwerk niet professioneel is bijgewerkt. 
Technisch hebben we de auto altijd netjes mogen onderhouden en hebben deze net voorzien van een nieuwe koppeling en een grote beurt. Dakje, bandjes enz allemaal in goede staat.
Bij aflevering zullen de auto een nieuwe apk voor 2 jaar meegeven. 
VERKOCHT
blauw JP 98 SP 3

 

 

 

 

 

blauw JP 98 SP 2

Geel hobby project met hydraulische vering

geel PT 13 NH 1Deze zeer bijzondere eend is gebruikt als test voertuig waarbij van belang was onafhankelijk bedienbare hydraulische vering te hebben.
De hydrauliek is op dit moment niet aan gesloten, maar alle veercilinders, leidingen en dergelijke zitten er wel onder. Wat mist is een drukpomp en de aansturing hiervan.
Er zitten dus geen originele veerpotten onder en we hebben het geheel nu tijdelijk vast gezet zodat de wagen op hoogte blijft staan.
Chassis en carrosserie zijn in heel redelijke staat, geen direct laswerk te voorzien. Tot april 2020 was de auto ook gewoon gekeurd, je mag er dus legaal mee de weg op. Technisch verder in orde, alles werkt in principe naar behoren.
Ook voorzien van professionele rolkooi en kuipstoelen. Dit alleen als is een hoop werk geweest.
We hopen al een jaar toe te komen aan dit project en de hydrauliek weer op gang te brengen, maar we komen er niet aan toe. Daarom verkopen we deze auto nu.
Heb je een beetje verstand van hydrauliek en vind je het leuk om deze LHM geveerde auto weer op de weg te krijgen dan is dit je kans.
Er zit voor een vermogen aan materiaal in.
Voor de duidelijkheid we gaan de auto niet aan je leveren met gerepareerde hydrauliek, we gaan de auto niet APK keuren(daarvoor moet eerst de vering werken, zal verder geen problemen opleveren)
Wel kunnen we behulpzaam zijn bij het transport.
Vraagprijs: 3750 euro

geel PT 13 NH 4
geel PT 13 NH 3

Rode Belg VERKOCHT

rood belg 1Deze leuke rode Belgische 2cv is een aantal jaren geleden vanuit Nederland naar België geëxporteerd en kan dus zowel op Belgisch als Nederlands kenteken geleverd worden. 
De auto werd door de vorige eigenaar eigenlijk alleen maar voor club ritjes gebruikt. 
We hebben de auto nagekeken en er is geen direct laswerk en andere narigheid te verwachten. Technisch netjes in orde en voorzien van goed chassis.
Uitgevoerd in de luxe club uitvoering.
Lakwerk is bijna volledig origineel en ziet er nog heel netjes uit. Kleur komt op de foto niet goed over, ze is echt mooi rouge vallelunga
Wordt geleverd met nieuwe Nederlandse keuring, groot onderhoud en 2 maanden garantie. 
VERKOCHT
rood belg 3
rood belg 2

Heerlijk rijdende Castellette

Catsellette PH 75 KZ 1Tjonge wat is het toch een feest om met deze Castellette te rijden. Het is zeker niet de meest luxe uitgevoerde, maar prima, zeer betrouwbaar, motortje, goede versnellingsbak en een super weg gedrag. We hebben er zelf nu ongeveer 1,5 jaar mee gereden en wegens het afronden van de Castellette MK2 is deze nu te koop. 
Gebouwd in 2014 op een nieuw chassis en nog niks geleden. De donorauto komt uit 1986. Voorzien van eenvoudig kapje, 4 persoons op kenteken, electronische ontsteking, RVS uitlaat, goede banden en het originele 2cv dashboard. 
Kortom instappen en heerlijk rijden met je haren in de wind. 
Taxatiewaarde: 12.500 euro
APK t/m nov 2022, grote beurt en 2 maanden garantie
€ 10.950
p.s. mag evt hier deze winter in stalling blijven staan.

castellette PH 75 NK 3
castellette PH 75 NK 2