Geel hobby project met hydraulische vering

geel PT 13 NH 1Deze zeer bijzondere eend is gebruikt als test voertuig waarbij van belang was onafhankelijk bedienbare hydraulische vering te hebben.
De hydrauliek is op dit moment niet aan gesloten, maar alle veercilinders, leidingen en dergelijke zitten er wel onder. Wat mist is een drukpomp en de aansturing hiervan.
Er zitten dus geen originele veerpotten onder en we hebben het geheel nu tijdelijk vast gezet zodat de wagen op hoogte blijft staan.
Chassis en carrosserie zijn in heel redelijke staat, geen direct laswerk te voorzien. Tot april 2020 was de auto ook gewoon gekeurd, je mag er dus legaal mee de weg op. Technisch verder in orde, alles werkt in principe naar behoren.
Ook voorzien van professionele rolkooi en kuipstoelen. Dit alleen als is een hoop werk geweest.
We hopen al een jaar toe te komen aan dit project en de hydrauliek weer op gang te brengen, maar we komen er niet aan toe. Daarom verkopen we deze auto nu.
Heb je een beetje verstand van hydrauliek en vind je het leuk om deze LHM geveerde auto weer op de weg te krijgen dan is dit je kans.
Er zit voor een vermogen aan materiaal in.
Voor de duidelijkheid we gaan de auto niet aan je leveren met gerepareerde hydrauliek, we gaan de auto niet APK keuren(daarvoor moet eerst de vering werken, zal verder geen problemen opleveren)
Wel kunnen we behulpzaam zijn bij het transport.
Vraagprijs: 3750 euro

geel PT 13 NH 4
geel PT 13 NH 3

diverse eendenVoordelig geprijsde eenden

We hebben regelmatig een eend staan in de voordelige prijsklasse waar je toch veel plezier van kunt hebben. Deze wordt dan afgeleverd met APK (meestal nieuwe APK, grote beurt en garantie) 
Prijzen tussen 4500 en 6500 euro
Wil je weten wat we hebben staan? bel ons even!

Helaas hebben we op dit moment geen aanbod in deze prijsklasse. 
Maar natuurlijk kun je ons altijd even bellen om te horen of we nog wat binnen krijgen. 

Donoreenden

DonoreendenWe hebben diverse goed rijdende donoreenden staan die klaar zijn om geschouwd te kunnen worden door de RDW. Het is ook mogelijk de auto bij ons te laten schouwen door de RDW.
Indien voorzien van een nieuw chassis kunnen ze een nieuw leven beginnen als restauratie eend of als donor voor bijvoorbeeld een Castellette, Patron of Mehari.
De prijs is een beetje afhankelijk van de staat van de eend. Meestal lopend te zien en proefrit dan ook geen probleem. Zo weet je goed waar je mee begint voor je gaat bouwen.
(de eenden op de foto zijn slechts een voorbeeld)

Prijzen tussen de 1950 en 2500 euro.
Bij aanschaf van een Castellette krijgt u 500 euro korting op de donor auto!
Ook het leveren van andere kitcars zoals Burton, Flyer, Patron of Mehari is geen enkel probleem.