Grijze van 1e eigenaar

grijs RF 71 KT 1Deze prachtige grijze hebben wij kunnen overnemen van de 1e eigenaar, die gezien de leeftijd de auto niet meer kon rijden. Ze hebben er aantoonbaar slechts 34.800km mee gereden. 
Het chassis was echter niet in een staat zoals je mag verwachten van een auto met zo weinig kilometers, dus deze hebben wij vervangen voor een gegalvaniseerd exemplaar. 
De auto is zowel van onderen als van boven in zeer goede staat, volledig gedocumenteerd, maar ze heeft echter wel wat lichte gebruikssporen. 
Geen volledige showroom auto, maar wel heel mooi en netjes. Je kun zien en voelen dat er maar weinig mee gereden is. 
Origineel voorzien van skai bekleding, maar de vorige eigenaar vond dat niet prettig en hebben jaren geleden gekozen voor deze stoffe pied de poule bekleding. 
Zoek je een bijna nieuwe eend, waar je toch ook mee durft te gaan rijden, dan is dit echt je kans. 
Prijs incl nieuwe apk voor 2 jaar, groot onderhoud en 2 maanden garantie
€13.500
Grijs RF 71 KT 3
 


grijs RF 71 KT 2

Lavendel blauwe uit 1986

lavendel RG 64 RS 1Deze lavendel blauwe eend heeft tot 1999 regelmatig aan het verkeer deel genomen en is daarna eigenlijk stil komen te staan. 
Vanaf 2005 heeft ze in een schuurtje staan wachter tot wij haar weer hebben wakker gekust. Het chassis wat eronder zit is in perfecte staat en wij hebben de puntjes wat op de i gezet met de afmontage daarvan. 
Verder het motortje weer opgestart, grote beurt gegeven en er staat nu een buitengewoon prettig rijdende eend. 
De lavendel blauwe kleur is wel wat weg gezakt, maar de auto is vrijwel roestvrij. Uiteraard heeft ze na zoveel jaar wel de normale gebruikssporen. 
Gewoon een heerlijk rijdend eendje waar je veel plezier van kunt hebben en waar geen laswerkzaamheden aan te voorzien zijn. 
Prijs incl nieuwe apk voor 2 jaar, groot onderhoud en 2 maanden garantie
€7700,-
lavendel RG 64 RS 3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lavendel RG 64 RS 2

Gele Rally eend

geel PT 13 NH 1Dit gele monster hebben sommige van jullie wellicht al eerder voorbij zien komen als hobby project met hydraulische vering. 
Inmiddels is dit allemaal aangepast en rijdt ze weer op een 'normaal'  gegalvaniseerd onderstel rond. 
Wel heeft ze haar stoere look behouden en is ze voorzien van een stevige rolkooi(twv €1000,-) en rally stoelen (twv €500,-). Een achterbank is door de rolkooi niet mogelijk. Om haar uiterlijk extra kracht bij te zetten zitten er sportvelgen onder en staat ze lekker laag bij de grond.
Met bigbore kit voor wat extra power, heb je aan deze eend echt een sportief ding.
Wil je een showroom model met originele eigenschappen, dan is dit niet je auto. Maar zoek je een leuke eyecatcher, dan is dit iets voor jou!
Wordt geleverd met nieuwe apk voor 2 jaar, groot onderhoud en 2 maanden garantie. 
Prijs: €6750,-
geel PT 13 NH 3

 

 

 

geel PT 13 NH 2

Blauwe Visa uit 1983

visa KF 12 NLDit leuke blauwe visaatje, voorzien van 2-cilinder motor heeft nog maar 81.000km gereden. Dus daarmee geen afgetrapt hok, maar een leuk net autootje.
Voorzien van prachtig blauw interieur met daarbij het zogenaamde satelier dashboard dat doet je denken aan vervlogen tijden. 
Eigenlijk is de Visa ondergewaardeerd, jammer wat ze hebben een hele goede wegligging, verig en ook nog eens een ruim interieur. 
Dat opgeteld met de zeer lage verzekeringspremie, het prachtige geluid van het 2-cilinder motortje en het feit dat ze vanaf volgend jaar belasting vrij is, maakt dat je voor weinig geld toch een bijzondere klassieker rijdt. 
Prijs incl nieuwe APK voor 2 jaar, groot onderhoud en 2 maanden garantie
€2950,-
visa KF 12 NL 3

 

 

 

 

visa KF 12 NL 2

Grijze Charleston uit 1985(GERESERVEERD)

IMG20211110150339 resize 12Deze leukerd verkopen we in opdracht van de klant. 
Voorzien van gegalvaniseerd chassis en prima bodem. 
Net interieur en dak. Uiterlijk is ook netjes, maar niet smetteloos.
APK t/m juli 2024, groot onderhoud. 
GERESERVEERD
IMG20211110150347 resize 84

 

 

 

 

 

 

 

IMG20211110150412 resize 68