Witte Acadiane GERESERVEERD

aca BP 12 ZB 1Originele Nederlandse Acadiane uit 1986. Voor zover wij hebben kunnen achterhalen is de auto in 2015 volledig gerestaureerd, waarbij wel het originele chassis behouden is gebleven. Deze is nog in een zeer goede staat. 
Voorzien van een mooi bijpassend imperial en door de binnenbekleding in de achterbak is ze minder gehorig dan een gewone acadiane. Omdat ze niet groot genoeg was als volwaardige camper voor 2 personen, moest ze helaas plaats maken en mochten wij haar weer terug kopen. Wellicht wel geschikt als minicampertje, of lekker weg met de tent achterin. 
Net voorzien van 4 nieuwe banden en een mooie retrolook radio. 
Gewoon een hele nette Acadiane die niet als sjouwpaard is gebruikt in Spanje of Frankrijk. 
Wordt geleverd met nieuwe apk, grote beurt, 2 maanden garantie.
GERESERVEERD

aca BP 12 ZB 3

 

 

aca BP 12 ZB 2

Prachtige beige uit 1974

beige 79 YB 45 1In 2015 kregen wij de opdracht om een beige 2cv geheel naar wens te restaureren. 
Dat betekende nieuw gegalvaniseerd chassis, volledig spuiten in beige Nevada met daarbij een bruin interieur en het originele grote bruine stuur. Nieuwe bruine bekleding op de bankjes, bruin dak. Precies zoals de eigenaar het voor gen had.
In 2018 hadden wij het geluk de auto terug te mogen inkopen en is ze vrijwel direct daarna verkocht aan de vorige eigenaar die daar 5 jaar lang met zeer veel plezier in gereden heeft. Nog maar 1000km geleden is er een gereviseerde motor in gekomen, waardoor je nu een heerlijk betrouwbare auto hebt. Door ziekte moesten ze met pijn in hun hart afscheid nemen van de eend en is ze weer terug bij ons. 
Nieuw bruin dakje, nieuwe voorbanden, kofferrekje, ze er er weer helemaal klaar voor.
Wie gaat er de nieuwe eigenaar worden van deze droomauto. Ze rijdt echt als nieuw, maar wel met het volledig behoudt van het oude karakter. 
Wordt geleverd met nieuwe apk, groot onderhoud, elektronische ontsteking en 2 maanden garantie. 
Prijs: €12.950,-
beige 79 YB 45 3

beige 79 YB 45 2

Prachtige grijze uit 1985 GERESERVEERD

grijs NB 85 JP 1In 2010 kregen we de opdracht om een mooie grijze special te maken, dus met klein dashboard, 2 banken voorzien van zwart skai bekleding, koplampen in de kleur van de auto enz.. Zonder opsmuk, zoals wieldoppen en chrome sierlijsten.
Nu na 13 jaar is ze weer terug op het honk, ingeruild op een 1958-er. Alsof de tijd heeft stil gestaan, want ze ziet er nog net zo stralend uit als toen, ze is al die tijd heerlijk vertroeteld en gekoesterd.
Alleen in de zomer, met mooi weer, werden er wat toerritjes gereden, ieder jaar zo'n 1000km. In de winter(natte periodes) stond ze er warmpjes bij en dat kun je zien. 
We zijn blij dat we deze auto weer in onze klantenkring mogen aanbieden voor €13.950,- 
Dit is uiteraard incl nieuwe apk, grote beurt, garantie enz
GERESERVEERD
grijs NB 85 JP 3

 grijs NB 85 JP 2

Gele Rally eend  GERESERVEERD

geel PT 13 NH 1Dit gele monster hebben sommige van jullie wellicht al eerder voorbij zien komen als hobby project met hydraulische vering. 
Inmiddels is dit allemaal aangepast en rijdt ze weer op een 'normaal'  gegalvaniseerd onderstel rond. 
Wel heeft ze haar stoere look behouden en is ze voorzien van een stevige rolkooi(twv €1000,-) en rally stoelen (twv €500,-). Een achterbank is door de rolkooi niet mogelijk. Om haar uiterlijk extra kracht bij te zetten zitten er sportvelgen onder en staat ze lekker laag bij de grond.
Met bigbore kit voor wat extra power, heb je aan deze eend echt een sportief ding.
Wil je een showroom model met originele eigenschappen, dan is dit niet je auto. Maar zoek je een leuke eyecatcher, dan is dit iets voor jou!
Wordt geleverd met nieuwe apk voor 2 jaar, groot onderhoud en 2 maanden garantie. 
GERESERVEERD
geel PT 13 NH 3

 

 

 

geel PT 13 NH 2

Blauwe Visa uit 1983 VERKOCHT

visa KF 12 NLDit leuke blauwe visaatje, voorzien van 2-cilinder motor heeft nog maar 81.000km gereden. Dus daarmee geen afgetrapt hok, maar een leuk net autootje.
Voorzien van prachtig blauw interieur met daarbij het zogenaamde satelier dashboard dat doet je denken aan vervlogen tijden. 
Eigenlijk is de Visa ondergewaardeerd, jammer wat ze hebben een hele goede wegligging, verig en ook nog eens een ruim interieur. 
Dat opgeteld met de zeer lage verzekeringspremie, het prachtige geluid van het 2-cilinder motortje en het feit dat ze vanaf volgend jaar belasting vrij is, maakt dat je voor weinig geld toch een bijzondere klassieker rijdt. 
Prijs incl nieuwe APK voor 2 jaar, groot onderhoud en 2 maanden garantie
VERKOCHT
visa KF 12 NL 3

 

 

 

 

visa KF 12 NL 2