Super rijders eend

VERKOCHT

HS 42 BV 01Waarom noemen we dit nou een super rijders eend, wat denk je van een 1000 kilometer geleden professioneel gereviseerde motor met 650cc zuiger/cilinders, powertube, elektronische ontsteking, nieuwe bobine en gereviseerde carburateur. 4 nieuwe banden, voetenbak vervangen. 4 nieuwe schermen en gespoten voorneus. Nieuwe bekleding op de bankjes enz. 
Dus net ingereden en nu klaar voor het echte werk. 
Is er dan niks op deze auto aan te merken, ach jawel, een deukje en een minder mooi plekje hier en daar, maar rijden dat doet ze!
Echt een auto om heel lang probleemloos mee te rijden. 
Bijna volledig belanstingvrij vanaf april 2022. 
APK tot april 2023
VERKOCHT
HS 42 BV 03

 

 

 

 

 

 

HS 42 BV 02

Geel zwarte Charleston VERKOCHT

IMG20210819091122 compress23Deze geel zwarte charleston is een heel bijzondere, want hoe vaak maak je mee dat een auto de auto de hoofdrol steelt in meerdere animatie filmpjes. 
Nou deze dus wel en dat is ook niet onterecht, zodra je haar ziet, zowel op film als in het echt dan krijg je gewoon een big smile. 
's Morgens je gordijnen open doen en in stappen en je hele dag kan niet meer stuk. 
Al 12 jaar van dezelfde eigenaar geweest in onze klantenkring en altijd aantoonbaar nauwkeurig onderhouden. Omdat het tijd werd voor een auto met wat meer laadruimte(Acadiane) hebben we de wagen mogen inruilen. 
Met veel leuke opties, zoals pied de poule bekleding met hoofdsteunen, kofferrek, robri's, sierstrip motorkap, petjes op de koplampen, chrome ruitenwissers
Rijdt werkelijk super lekker en vlot. Bodem in nette staat, net als de rest van de auto in nette maar geen concourstaat. Maar ja had je dat dan ook verwacht voor een aantrekkelijke  prijs incl nieuwe apk, groot onderhoud en 2 maanden garantie. 

VERKOCHT
IMG20210819091132 compress38

Gerestaureerde beige uit 1973 (VERKOCHT)

beige ac084 1Origineel in Belgiƫ geleverde eend.
De wagen is geheel opnieuw opgebouwd, dat betekend al het laswerk aan de carrosserie, daarna volledig gespoten in de originele kleur AC084 ivoire boreley evenals het plaatwerk. Het chassis was in 1990 al eens vervangen maar sinsdien was er eigenlijk nauwelijks met de auto gereden en is nog in perfecte staat. 
We hebben de auto voorzien van 602cc motor met nieuwe zuigers en cillinders enz. En natuurlijk daarbij ook gelijk schijfremmen ingebouwd. Kortom een oltimer waar je lekker in het dagelijks verkeer kan meekomen, maar nog wel leuk detail is het gasplankje ipv het hangende gaspedaal. 
We hebben haar niet dood gerestaureerd maar geprobeerd het echte eenden gevoel in de wagen te behouden, zoals ze origineel bedoeld was. Zo hebben we gebruikt gemaakt van de originele bekleding op de banken en het zeldzame blauwe dashboard met bijpassend blauw stuur. Mede hierdoor is de auto ook nog betaalbaar gebleven, uiteraard hebben we technisch geen concessies gedaan. 
Kan geleverd worden op Nederlands of Belgisch kenteken geleverd worden. 
Wordt natuurlijk afgeleverd met nieuwe APK, grote beurt en garantie. 
VERKOCHT

beige ac084 3

 

 

 

beige ac084 2

 

 

 

Blue lagune uit 1983 Verkocht

blauw JP 98 SP 1Origineel Nederlandse geleverde 2cv die door de vorige eigenaresse 20 jaar lang in bezit is geweest. 
Ze heeft er niet veel kilometers mee gereden want in die 20 jaar zijn er slechts 46.000 km bijgekomen, dus iets meer dan 2000 km per jaar. 
Gezien het gehele tellerrapport lijkt het dan ook aannemelijk dat de totale kilometerstand nu 160.000 km is. 
De auto heeft een redelijk net uiterlijk, maar je kan wel zien dat op sommige plaatsen het lakwerk niet professioneel is bijgewerkt. 
Technisch hebben we de auto altijd netjes mogen onderhouden en hebben deze net voorzien van een nieuwe koppeling en een grote beurt. Dakje, bandjes enz allemaal in goede staat.
Bij aflevering zullen de auto een nieuwe apk voor 2 jaar meegeven. 
VERKOCHT
blauw JP 98 SP 3

 

 

 

 

 

blauw JP 98 SP 2

Zeer originele 2cv4 uit 1974 VERKOCHT

beige 17 BL 36 1Op 15 maart 1974 koopt mevrouw H. uit Assen deze prachtige 2cv4 bij haar plaatselijke garagist. 
Ze kiest voor de prachtige kleur Ivoire borely met maron bruine skai bekleding. Ook het dashboard, stuur, deurbekleding in mooie bruine uitvoering. 
De auto wordt gebruikt boodschapjes mee te doen en gezien haar leeftijd gaat ze steeds minder rijden. 
In 1989 laat ze de auto nog een keer helemaal goed nakijken waarna hij in de garage bij haar zoon wordt gestald. 
Als mevrouw overlijdt neemt haar zoon de wagen in 1990 over. Deze meneer gebruikt de auto zeer sporadisch en heeft in de laatste 30 jaar maar 4000 kilometer met de auto gereden. 
Gezien zijn leeftijd(81) besluit hij met pijn in het hart de auto te verkopen.  
Wij zijn blij dat we in de gelegenheid zijn om deze auto, die dus eigenlijk van de eerste eigenaar is, te mogen overnemen en we hebben beloofd er echt een liefhebber voor te zoeken die de originaliteit en het lichte patina weet te waarderen. 
VERKOCHT

beige 17 BL 36 3

 

 

 

 

beige 17 BL 36 2