Prachtige 1957-er met moderne techniek VERKOCHT

blauw AR 65 76 1Deze auto is werkelijk een plaatje en combineert het beste van alles eend rijden je te bieden heeft. 
Volledig gebouwd vanuit een originele 57-er maar voorzien 602cc motor, versnellingsbak met schijfremmen en 12v installatie enz
De puristen zullen misschien zeggen wat jammer, wij zijn heel blij dat we in 2017 deze auto mochten opbouwen voor de huidige eigenaar. 
We hebben toen de vrije hand gekregen om het originele uiterlijke karakter te mogen behouden, maar er wel een auto van de maken die geschikt is voor het huidige verkeer. Dat betekent goede acceleratie, stevig remmen, zichtbare knipperlichten, goede werkende ruitenwissers, gordels enz. Bij opbouw is er veel gebruikt gemaakt van nieuwe onderdelen, zoals bekleding, dak, michelin banden, velgen, bumpers enz. Verder ook voorzien van electronische ontsteking en Dyna bobine.
De ombouw is volledig gelegaliseerd door de RDW. Gezien de leeftijd is ze vrijgesteld van APK en belastingvrij. 
Na ruim 5 jaar er plezier van te hebben gehad is het voor de huidige eigenaar tijd voor iets anders en mogen wij deze auto te koop aanbieden. 
In sept 2021 in de auto nog onafhankelijk getaxeerd op 24.500 euro. Een bedrag dat je in deze tijd ook wel nodig zou hebben als je dit opnieuw zou moeten bouwen. 
VERKOCHT
blauw AR 65 76 4

 

 

 

 

 

 

blauw AR 65 76 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

blauwe AR 65 75 5