recent verkochte eenden

Rode ami6 Berline 1964 met schuifdak VERKOCHT

IMG 20160215 133934Kan je je indenken dat we in dubio staan of we deze origineel Nederlandse Ami 6 wel willen verkopen? Verkopen of toch zelf maar weer in gaan rijden?
Eigenlijk is dit toch de ultieme wagen om heerlijk mee te toeren en dat hebben we dan ook al meerdere dagen gedaan. Want kiezen tussen de DS of deze Ami wordt toch in het voordeel van de Ami beslecht.
Veert als geen ander, het motortje knort heerlijk  in het vooronder en je kan toch goed meekomen met het huidige verkeer.
De auto is origineel in Nederland geleverd en meteen afgeleverd met en nog steeds goed functionerend en waterdicht schuifdak. We denken dat dit misschien wel de enige is in Nederland die daar nog van over is.We hebben ons zelfs laten vertellen dat dit de oudste nog rijdende  Nederlandse is.
Het interieur is geheel origineel met enige slijtagesporen op de bestuurdersplaats maar het zou zonde zijn om dit te vervangen. Je waant je 50 jaar terug in de tijd.
De auto is jammer genoeg (of is dat het behoud geweest) 22 jaar geleden een keer in de originele kleur overgeschilderd/gerold. Netjes gedaan maar van dichtbij wel zichtbaar. Ja, dat deed je in de jaren 90 op die manier.

Kortom een unieke zeer bijzondere auto waarvan we graag hebben dat deze in Nederland blijft.
Wordt geleverd  met APK, grote beurt en gegarandeerd rijplezier.
De prijs : De echte liefhebber belt ons , overtuigd ons dat wij de Ami 
moeten verkopen. 
VERKOCHTIMG 20160215 133956